Zonder dat u het gemerkt heeft, is IT in bijna alle bedrijven het belangrijkste ondersteunende proces geworden.

Neem IT weg, en alles stopt. In veel bedrijven is er al sprake van een groot probleem als het internet even niet beschikbaar is.

Het kan daarom beter maar goed geregeld zijn. Zonder te overdrijven. En met respect voor de mensen die het moeten gebruiken.

Dat regel ik voor u. Samen met software die 100% op maat wordt gemaakt voor u. Wij geloven niet in kant-en-klare oplossingen namelijk. Software moet zich aanpassen aan u, en niet omgekeerd.

Bij mij kunt u niet terecht met lastenboeken, deadlines,,... Daar krijg ik een burnout van. En u wellicht ook. Onze relatie moet gebaseerd zijn op vertrouwen en menselijk omgaan met elkaar, en niet op boeteclausules. We kijken wat er mogelijk is, en werken dat samen uit.

Mijn ervaring komt uit grote ondernemingen. Die kennis breng ik in mensentaal naar de kleinere ondernemingen. Mijn klanten zijn voornamelijk beroepsfederaties en fondsen, en enkele kleine zelfstandigen.

Ik beperk me tot een kleine groep klanten die ik zo een zeer hoog service-niveau kan aanbieden. Dat houdt ook in dat ik niet zomaar elk bedrijf als nieuwe klant kan aanvaarden. Ik kom echter steeds graag vrijblijvend bij u langs in Oost-en West-Vlaanderen om uw noden te bespreken, en zo te bekijken of we samen verder kunnen gaan.


Contacteer me